Welcome to this website about anime Naruto, and many others.. Have fun ^.- Mrs.U

Gravitation - recenze

7. ledna 2010 v 15:09 | MrS.Ňamí Uchiha |  Gravitation
Ohayko x) Jak jsem slíbila po svátcích tu budou přibývat články i o Gravitation. Zatím tu je jen recenze, ale obrázky budou hnedle následovat. Já osobně jsem Gravi viděla pouze v Aj, ale to mi nezabránilo mít z toho ten pravý prožitek n.n Každopádně doporučuju na to juknout..Dám vám sem i episody, abyjste to nemuseli nikde složitě vyhledávat.. tedy bude to s anglickými titulky, ale pokud bude třeba, přeložím *.*
Tákže Shindo Shuichi (na obrázku vlevo) je nadějný zpěvák ve dvoučlené rockové kapele z Tokia Bad Luck, která je vcelku nová, ale velmi dobrá. Druhou polovinou kapely je kytarista a Shuichiho nejlepší kamarád Nakano Hiroshi alias Hiro. Společným úsilím chtějí dosáhnout splnění svého společného snu - prorazit a dělat muziku. K tomu jim pomáhá nervově labilní, ale šíleně snaživý manažer Sakano, který má za sebou, jen tak mimochodem, několik pokusů o sebevraždu. Šéfem společnosti pro kterou pracují je člen, bývalé skupiny Nitlle Grasper, která je Shuichiho a Hirův vzor, Tohma Seguchi. Ale teď vyloženě k ději: Schuichi musí napsat text k nové písničce, kterou budou zpívat jako předskokani na koncertě konkurenční skupiny ASK. Jenže má už jen dva dny a pořád nemůže nic vymyslet. Když se večer prochází po parku a snaží se něco napsat, tak mu vítr vytrhne papír z ruky a chytne ho pohledný, ale na první pohled chladný vysoký blonďák, který Shuichimu po přečtení textu řekne, že má nulový talent a odejde. Shuichi je z toho mimo a druhý den se svěřuje Hirovi. Taky se dozvídá kdo ten tajemný muž je - Yuki Eiri, známý a úspěšný spisovatel románů pro ženy, který je právě v Tokiu. Shuichi chtě nectě zjišťuje, že se do něj zamiloval, ale jak se k němu dostat. Když jde Shuichi po ulici, zahlédne Yukiho v autě. A to, že chce aby se mu omluvil za tu drzost (jenom záminka k tomu aby ho viděl), vyřeší po svém - skočí před jeho auto. No a jak se to vyvine to neprozradím xP. Jejich předskokanství zachrání Sakuma Ryuchi - bývalý zpěvák v Nitlle Grasper, megahěvzda - a hlavně Shuichiho bůh, jak sám jednou prozradí. Po tomto, celkem úspěchu, jim Tohma do kapely nafušuje svého bratránka - šestnáctiletého Fujisaki Suguru, který bezvadně ovládá klávesy a mixování hudby. A taky šoupne Sakana na místo producenta a na místo manažena nastoupí dost svérázný K.
A příběh plný Shuichiho slz (kvůli Yukimu), snů, snahy splnit si cíl a sen, vztahů, zvratů a překvapení se rozjíždí na začátku 13-ti dílného seriálu. Tento seriál je vlastně jedna velká komedie, ale má i své dojemné a temné stránky. Těmi jsou odhalování toho, co stojí za Yukiho neprostupnou maskou a boj jeho samotného se svými city k Shuichimu.
Ještě varování pro ty, kteří buď o Gravitation nic nevědí nebo jim to prostě nedošlo: Jde o shonen-ai. Tedy o lásku mezi kluky. Takže jestli patříte mezi ty co to nemají rádi, tak ruce od toho. Připravíte se ale o nádhernou podívanou a hru na city. Je to krásně propracovaná myšlenka, že člověk nemusí chtít jen jedno: dělat muziku nebo lásku. Ale může chtít obojí - to chce Shuichi. Ale povede se mu to? To zjistíte jedině když se na to podíváte.
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Ashley Ashley | Web | 7. ledna 2010 v 15:10 | Reagovat

ahojky... chcem ta pozvat na nasu party ktora sa  PRAVE ZACALA... prosim prijd ak sa to da... Pa...   a u nas je zapis new affs tak ak chces zapis sa...

2 IvushQa IvushQa | Web | 7. ledna 2010 v 15:11 | Reagovat

VYRABAM NAPISKY! ♥ viac na blogu a mam tiez FREE DESS

3 =ThErUsH= =ThErUsH= | Web | 7. ledna 2010 v 15:11 | Reagovat

krasnej blogís..!!!

4 Monika Monika | 7. ledna 2010 v 15:12 | Reagovat

Ahoj! Som v 8. kole súťaže SONF, tak prosím hlasuj za mňa na www.lisabon.blog.cz/1001/sonf-8-kolo Vopred diky, ide o postup do finále. Sorry za reklamku.
P.S.: Máš zaujímavý bloček :-)

5 Naty Naty | Web | 7. ledna 2010 v 15:14 | Reagovat

moc pekny blogisek a design :-) koukni ke me a zanech koment jestli chces zatim ahoj

6 _BarUu_ _BarUu_ | Web | 7. ledna 2010 v 15:14 | Reagovat

Zajímavé...

Jestli chceš můžeš u mě hlásnout pro fotku měsíce :) Jestli chceš tak až hlásneš napiš si o diplom :D

7 BariseQ BariseQ | Web | 7. ledna 2010 v 15:14 | Reagovat

AjenQy máš opravdu hezů blogíseQ
A musím tě strašně moooc pochválit za ten bezva člának je upa supper!!
Fakt opravdu nekecám!!

8 StarGate StarGate | Web | 7. ledna 2010 v 15:16 | Reagovat

Krásné .... moc! :)

9 bibi12345 bibi12345 | Web | 7. ledna 2010 v 15:17 | Reagovat

nádherný blog

10 feed-valenth-please feed-valenth-please | Web | 7. ledna 2010 v 15:18 | Reagovat

nádherný design!! :D

11 _!Naive_Singer!_ _!Naive_Singer!_ | Web | 7. ledna 2010 v 19:21 | Reagovat

coh moje gravi :D:d krasne je to :D sa tesim teda :D:D dakujem ti krasne! :D

12 flosii-hime flosii-hime | Web | 8. ledna 2010 v 19:14 | Reagovat

Aoj SB, promiň, ale mažu svůj blog :(

13 NuNu NuNu | Web | 8. ledna 2010 v 20:19 | Reagovat

suplová recenze krásný infoo x)

14 Hirayi-chan Hirayi-chan | Web | 9. ledna 2010 v 12:04 | Reagovat

Ahoj affs.Je u mňa Triedenie SB do 20.januára a tak ak chceš ostať tak sa zapíš.

15 Naddi Naddi | Web | 9. ledna 2010 v 20:02 | Reagovat

Je to perfektné, ako anime, tak aj ova. Ale dosť ma naštvalo, že to z animetymu zmazali. Keď som bola práve pri deviatej epizóde... Takže som to tiež dopozerala v ajine.

16 Naddi Naddi | Web | 11. ledna 2010 v 15:30 | Reagovat

xD To je fajn :D Podľa mňa je Ouran super anime :)

17 Hinatk@  <3 Hinatk@ <3 | Web | 12. ledna 2010 v 15:26 | Reagovat

O tom už sem slišela...musím se na to kouknout !! :D
Ten layout...nemám slov !! Ten je naprosto dokonalej !! Tens kutila ty ??

18 Naddi Naddi | Web | 12. ledna 2010 v 15:50 | Reagovat

Ten design je perfektný *o*

19 LeSsUsHkA °sbíí° LeSsUsHkA °sbíí° | E-mail | Web | 13. ledna 2010 v 10:36 | Reagovat

Krásný.. A úžasnej newky design, Namíí! :))

20 Hinatk@  <3 Hinatk@ <3 | Web | 13. ledna 2010 v 18:20 | Reagovat

Ale bylo tam celý !! Jako to Kaleido...já sice animax nemám ale Marky jo tak o tom vím :P Všech těch padesát...padesát dva dílu myslím...a jedno OVA :D Já viděla též všechny ale jenom s angliskýma titulkama :)
A herečka ?? Ani za nic :P Já dělám balet...teda jako říkáme tomu balet ale ten máme jen 2x v týdnu...jinak moderna a gimnastika...a taký kravinky. A to baletní studio kam já chodím blízce spolupracuje v Moravským divadlem Olomouc takže tam můžem na všechny generálky !! :D Máme tam i vlastní vystoupení...upe úžasnej choreograf nám s tím pomáhal...a Simba (to je ředstavení kerý hrajem teť) měle poměrně velkej úspěch...bože já sem ale ukecaná :D

21 _!Naive_Singer!_ _!Naive_Singer!_ | Web | 14. ledna 2010 v 17:35 | Reagovat

krasny designe :D

22 Laitte -sb Laitte -sb | Web | 14. ledna 2010 v 17:45 | Reagovat

ooo Jashin, pozerám, že máš new des :) moc krááásny n_n a Gravitation mám moc rada :D síce na Naruta to nemá, ale predsa len (v Narutovi sú naši chlapci, predsa, že? :D)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama